Приятели на дъгата

Учението на Беинса Дуно (Петър Дънов) днес

Цветните лъчи на светлината; ЦветоветеКнигата е съставена от тематично подбрани и подредени в логическа последователност извадки от Словото на Учителя БЕИНСА ДУНО. От наличните източници – беседи, протоколи, разговори, както и от Завета на цветните лъчи на светлината – е извлечена есенцията чрез цитати и резюмета по разглежданите теми за светлината, цветните лъчи и цветовете. Добавени са цветни илюстрации и стихотворения за по-пълно свързване с вибрациите на съответните лъчи и цветове.

Книгата е разширено и преработено издание на книжката ЦВЕТНИТЕ ЛЪЧИ НА СВЕТЛИНАТА със съставители Трендафила Балдевска и Ангел Кермедчиев.

* * *

По-долу можете да свалите книгата във формат PDF, подходящ за четене както на големи (Adobe Reader: View>Page Display>Two Page View), така и на по-малки екрани (електронни четци и таблети). Налични са и версии в ePub и Mobi, а за да прочетете книгата през браузера си, изберете HTML формат. За удобство на ползващите Apple устройства (iPhone, iPad, iPod touch), книгата е налична за безплатно сваляне и в iTunes Store.

Още материали по темата "Завета на цветните лъчи" можете да откриете тук.